25 Nisan 2014 Cuma

Ünlülerin -Önce/Sonra- Saç Stilleri

"Kadını gösteren saçlarıdır" diye boşa dememişler. Onlara elimizden geldiğince iyi bakmaya çalışırız ama saçlarımızla sürekli oynamaya da bayılırız. Kesimini ya da rengini değiştirmek bizim için olmazsa olmazdır. Peki ama her saç tipi ya da rengi bize yakışır mı? Özellikle kahkül kestirmek oldukça risklidir. Mesela alnı geniş olanlara çok yakışabilir ama saçı az olanlarda feci bir görünüm ortaya çıkabilir.

Tabii ki, şov dünyasının değişikliklerine ve yeniliklerine ayak uydurmaya çalışan ünlüler de saçların da değişiklikler yapıyorlar. Peki sizce bu değişikliklerin hepsi iyi mi?

 Demi Lavato

 Adam Levine

 Catherine Zeta Jones

 Jada Pinkett Smith

 Andrew Garfield

 Katy Perry

 Maggie Gyllenhaal

 Nicole Richie

 Vanessa Hudgens

 Zoe Karavitz

Taylor Swift

4 yorum:

  1. wow what a huge difference hair and makeup make on general appearance so cool! thanks for sharing this. xx. gigi. www.gigikkitchen.com

    YanıtlaSil
  2. bence bazıları kendilerine yakışmamış bazen saç modeli değiştirme konusunda dozu aşıyorlar biraz...bende beklerim http://bornova74.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Changes are sometimes necesssary especially in the show biz. I see that some changes are great and some, at least they tried to be different =)

    YanıtlaSil
  4. Change is good :))
    xoxo
    Christy

    http://www.am2pmchic.com/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...