28 Eylül 2012 Cuma

Cuma Günü Kombin Parçası:Desenli Pantolon

Bu haftayı desenli ve rahat bir pantolonla bitirmeye ne dersiniz?Düz ya da sade parçalarla kombinlendiğinde oldukça güzel duran bu pantolonları,ünlülerin üstünde de görmeye başladık.Son olarak da Jessica Alba ve Kristen Stewart desenli pantolonları kendi stillerine göre kombinlemişler.

Siz de tek başına bile yeterince dikkat çekici olan bu pantolonları seviyor musunuz?


27 Eylül 2012 Perşembe

Panço İle Salaş Bir Görünüm

Havalar bir sıcak bir serinken ne giyeceğimize karar vermek zorlaşıyor.Yanımızda taşıdığımız ince hırka ya da ceketler şu sıralar hayat kurtarıcı durumda.Bir de bunlara alternatif olarak daha serin havalarda giyebileceğimiz pançolar da mevcut.Salaş bir görünüm yakamak isteyenler,günlük hayatında genellikle gösterişten uzak,sade parçalar seçen Olivia Wilde gibi,bir panço tercih edebilirler.

25 Eylül 2012 Salı

Zımbalı Kamuflaj Ceket

Kamuflaj yeni trendler arasında yerini çoktan aldı bile.Bir çok marka da bu desene koleksiyonlarında yer veriyor.Hatta babet de bile kamuflaj var.Zımbalar zaten bu sezon altın çağını yaşıyor.Nereye elime atsam zımba var.Sanmayın ki şikayetçiyim.Aksine çok seviyorum.

Kat Graham'da son trendleri yakalamış.Ben ceketine bayıldım.Siz de beğendiniz mi?

21 Eylül 2012 Cuma

Makyajda Sonbahar Trendleri

Yeni mevsim, yeni bir trendin de habercisi. Gelen her sezonla birlikte moda da değişiyor. Tasarımcılar, senenin renklerine ve modellerine göre yeni koleksiyonlar oluşturuyorlar, ayakkabı üreticileri yeni stillerde ayakkabılar üretiyorlar. Aynı şey makyaj endüstrisi için de geçerli. Gelen yeni rüzgârla birlikte makyaj trendleri de değişiyor.


 2012 sonbahar sezonunda makyaj anlamında yeni trendler yavaş yavaş belli oluyor. Yaz mevsiminde çok moda olan neon renkler sonbahar başlarken de önemini ve yerini koruyacaklar ancak mevsimin tam anlamıyla kendini hissettirmeye başladığı dönemlerde neon renkler de yavaş yavaş etkisini kaybedecek.


Sonbahar mevsiminde kendini gösterecek renkler ışıltılı kahveler, mürdüm tonları, şeftali tonları, bronz ve bakır tonlar. Dudaklarda ise koyu tonlar hâkim olacak. Bordolar, kırmızılar ruj anlamında sezonda dudaklarda en çok göreceğimiz renklerden. Doğallık da oldukça ön planda olacak, bu yüzden ince kaşlara sahipseniz, sonbahar gelene kadar kalınlaşması için önünüzde zaman var, endişelenmeyin.

 Gözlerde dumanlı makyaj, bol maskara kullanılmış kirpikler etkisini devam ettirecek. Bakışları anlamlandıran ve gözleri ortaya çıkaran dumanlı makyaj daha uzunca bir süre etkisini devam ettirecek gibi görünüyor.

Ten makyajında mat görünümler ön planda olacak. Mat bir görünüm elde edebilmek için mutlaka pudra kullanmanız gerekiyor. Sağlıklı ve doğal bir görüntü mutlaka elde edilmesi gerekenlerin başında geliyor. Allıkta ise bronz pudralar kullanılmaya devam edecek. Yazdan çıkarken psikolojik olarak da uyum sağlayabilmek açısından bronz allıklar mutlaka kullanılmalı.

Son Davetlerden Topuz Modelleri

 Sırt dekoltelerinin,sıcak havaların dostu ve şık elbiselerin tamamlayıcısı topuzlar,kırmızı halıda yine çok gözde.Elbisenizin tarzına göre bir topuz modeli bulmak en az elbise seçimi kadar önemli.Fazla abartılı,üstünde saatler harcanmış gibi duran modelleri sevmiyorum ama dağınık ve doğal topuzlar benim favorim.

 Üç farklı topuz modeliyle karşımıza çıkan ünlülerden hangisi sizin favoriniz oldu?

Peluş Oyuncaklara Sarılma Zamanı

 
İnsanın küçüklüğünden beri en sevdiği eylemlerden biri de sarılmaktır. Sıcacık ve kocaman bir kucak almak için annemize sarılırız, sevgimizi paylaşmak için arkadaşımıza sarılırız ya da gece yatarken yanımızda masumca duran peluş oyuncak sırdaşımıza sarılırız. Yumuşacık dokusu, pofuduk görüntüleri ile hemen kalbimizi çalan bu peluş oyuncaklar, sevginin belki de en masum tanımlarından biridir.


 Son zamanlarda ünlü oyun karakterlerinden Angry Birds karakterleri ile tanıştınız mı? Bir telefon oyunu olarak tasarlanan Angry Birds, son zamanların belki de en popüler karakterlerinden biri. Oyunun hikayesi şöyle başlamaktadır… Korkunç ve kötü domuzlar, birçok kuşun yumurtasını çalmışlardır. Bunun üzerine kuşlar, domuzlara karşı savaş başlatmıştır. Oyun içerisinde bulunan her kuşun kendine göre özellikleri ve güçleri vardır. Domuzları durdukları yerde sapan yardımı ile vurarak bu savaşı kazanmayı amaçlayan kuşların tek bir sebebi vardır. Onlar, sinirlidir! Bu yüzden onlara Angry Birds (sinirli kuşlar) denmektedir.

Peluş oyuncaklar bu kadar şirin ve sevgi beklerken sizce sinirli kuşları da sakinleştirmek için bir kucak yetmez mi? Angry Birds oyuncaklar ile peluş oyuncaklar birleşti ve ortaya kocaman sevgi bekleyen kuşlar doğdu. Şimdi kucaklaşma zamanı!


Eylül Ayı Burç Yorumları

Astroloji var oluşundan bu yana sürekli ilgi konusu olmaya devam etmektedir. Gezegenlerin hareketleri ile oluşabilecek birçok durumu tahmin ederek, mantıksal çerçevede açıklanırken, günlük burçlar, aylık ve senelik burç yorumlarını okumaktan kendimizi alamayız. Burçlar, kişinin belli bir sürede doğduğu zaman aralığında oluşur ve kişilerin doğum saatine göre de yükselen burçlar oluşur. Gezegenlerin sizi bu ay ne kadar etkilediğini biliyor musunuz? Dilek dileyerek kapadığınız fal, bakalım bu ay tutacak mı?

Koç burcu, bu ay para konusunda hırslı ve hızlı etkilere maruz kalacak. Hedeflediğiniz miktarlara ulaşmanız mümkün olacakken başvuracağınız işlerden olumlu sonuçlar almanız olası. Bu ay ile birlikte önünüzdeki 1,5 yıl boyunca gündeminizde 2 ana konu olacak: para ve sağlık. 


Boğa burcu, bu ay yaşadığınız ilişkilere daha fazla önem vermelisiniz. Hayatınıza yeni insanlar girmesi olası. Bu durum karşısında ya kendinizi daha fazla koruma altına alacaksınız ya da tamamen kontrolü elinizden bırakacaksınız. Dikkat etmeniz gereken önemli bir husus ise, hayatınıza giren insanlara dikkat etmeniz. İyice anlamaya ve tanımaya çalışmalısınız 

İkizler burcu, 2 senedir yaşanan büyük tıkanıklı artık ciddi ciddi çözümlere doğru ulaşmakta. Uzun zamandır amaçladığınız ve verim almaya çalıştığınız birçok işiniz beklediğinizden çok daha güzel size geri dönecek. Artık yenilenme ve mutlu olma zamanı. İş konusunda yeni atılımlar sizleri hızlı bir şekilde bekliyor. Uzun zamandır ilişki konusunda da fazlasıyla tıkanıklık yaşıyorsunuz. Bu dönemde tanışacağınız kişiler sizi çok mutlu edecek

 Yengeç burcu, önemli bir dönemde olduğunuzu unutmayın. Özellikle aile veya eviniz ile alakalı ciddi kararlar sizleri bekliyor. Ekonomik açıdan ailesel kaynaklardan sizleri sevindirici haberler alabilirsiniz.

Aslan burcu, bu ay ile birlikte iş değişiklikleri ya da bir takım fırsatlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu ay sizleri küçük ama dinlendirici seyahatler de beklemekte. Bu ay ile yapacağınız ve atılımda bulunağınız birçok konuda beğeni ve tebrikler sizleri bekliyor.

Başak burçları, hayatınız ile alakalı güzel ve mutluluk verici bir takım gelişmeler ile ayın ilk evresinde karşı karşıya kalacaksınız, fakat bu konuda kararınızı biraz zamana yaymanız gerekmektedir. Bu zaman da ayın ikinci evresinde olması sizin için daha faydalı olacaktır.

Terazi burçları, bu ay karar verme ayınız olacak. Süregelen hayatınızı disiplinli bir şekilde devam mı ettireceksiniz yoksa yeni kararlarınız ile yeni bir şeyler mi yaşayacaksınız? Kararlarınızı vermeden önce mutlaka isteklerinizden emin olmalısınız ve temelleri olan şeylerin üzerine gitmelisiniz.

Akrep burcu, bu ay çok fazla belirgin bir süreciniz yok. Ailenizde güzel gelişmeler, iş yaşamanız normal seyrinde, ilişkilerde ise aşırılardan uzaksınız. Eğitim amaçlı uzaklara gitme isteğiniz varsa yavaştan hazırlansanız iyi olur.

Yay burcu, bu ay başarılarını artık kanıtlama zamanınız. Yoğun, heyecanlı ve aktif olacağınız bu ay çalışmaktan sıkılmayın. İstediğiniz her başarıyı elde ettiğinizi göreceksiniz.

Oğlak burcu, bu ay sizi yoğun görüşmeler bekliyor. İşiniz ile alakalı yapacağınız görüşmelerden mutlu sonuçlar alma olasılığınız çok yüksek. Bazı konularda inatçı olmanız size güzel şeyler kazandırırken bu ay bu tutumunuzdan biraz uzak kalmalısınız.

Kova burcu, bu ay iş konusunda veya ailesel konularda kavga edeceğiniz ortamlardan uzak durmanız gerekir. Bu ay biraz gergin olaylar sizleri bekleyebilir. Birileri ile yapacağınız kavgalardan önce mutlaka sakinliğinizi koruyun ve kendinize odaklanarak bu durumlardan hasar almadan sıyrılın.

Balık burcu, bu ay duygularınız alçalan ve yükselen bir seyirde devam edecek. Kimi zaman fazla duygusal olurken kimi zaman sinirlerinizi kontrol edemeyecek hale gelebilirsiniz. Bu ay duygularınız ön planda kararlar vermek yerine sakinleşip mantıklı kararlar almaya özen göstermelisiniz.

19 Eylül 2012 Çarşamba

Fifth Avenue by Halle Berry Koleksiyon Lansmanı

 Halle Berry'nin Deichmann'a özel olarak tasarladığı ayakkabı koleksiyonunu incelemek için Nişantaşı Hardal'daydık.

Uygun fiyatları ile öne çıkan Deichmann'nın bu koleksiyonda da fiyat politikası aynı kalmış.Koleksiyonda spor-şık ürünlerin yanında zarif parçalarda mevcut.Çizmeler,bootieler,krokodil desenli ayakkabılar...Kısaca bu koleksiyonda size uygun bir model bulmadan dönmezsiniz.

Maybelline FNO



 Maybelline New York 13 Eylül Fashion Night Out etkinliğinde Bağdat caddesinde en çok trafik yaratan alana sahipti. Lanse ettiği BB krem ve Feather Look maskara tanıtımlarına yoğunlaşarak katılımcılara ürünlerin Maybelline Make up artistleri tarafından uygulanmasını sağladı. Aktivite öncesinde https://www.facebook.com/maybellinenyturkiye adresinden duyuru yaparak, kendilerine mail atan 30 kişiye ücretsiz makyaj uygulama şansı sunan markanın make up artistleri, gece boyunca 250’den fazla kişiye makyaj uygulaması yaptı. 
 New York’un hızlı yaşamından ilham alarak birkaç dokunuşla farklılık yaratacak makyaj uygulamalarında bulunan make up artistleri, o gece birçok kadının kendisini çok daha güzel hissetmesini sağladı.
BB krem ile maske gibi bir görünüm oluşmadan tenindeki kusurları kapatarak taze bir görünüme sahip olan her yaştan katılımcı, ürünün satışa sunulacağı zamanı sordu. Maybelline New York’un 4 farklı renk seçeneği sunan ve 8 farklı özelliği ile bir kadının tenine dair istediği her şeyi bir arada sunan Dream Fresh BB krem Eylül ayı içinde satışa sunulmuş olacak.
                Maskara denince kadınların ilk aklına gelen markalardan biri olarak Maybelline New York “Kuş tüyü gibi yumuşak” sloganıyla çıkardığı jel köpük teknolojisine sahip maskarası Feather Look’un yumuşaklığını hissettirmek için Bağdat Caddesi’ndeki alanına büyük ve yumuşacık kuş kanadı getirmişti. Binlerce insanın Maybelline New York Feather Look kanadının önünde çektirdiği fotograflar gece boyunca Facebook’ta en çok paylaşılanlar arasındaydı. Ürünün üstünde bulunan yeşil kuş tüyü sembolünden ilham alınarak oluşturulan kuş kanadı genç-yaşlı, kadın-erkek herkesin ilgi odağı olarak, kanat ile fotograf çektirmek isteyenler tarafından kuyruklar oluşmasına sebep oldu.
                Maybelline New York dikkat çeken uygulamalarıyla Bağdat cadde’sindeki Fashion Night out aktivitesinin en ilgi gören markalarından biriydi.

18 Eylül 2012 Salı

Icebar'da Columbia Sonbahar/Kış Lansmanı

Yeni sezonda Columbia,insan vücudunun kendini ısıtma ve soğutma sisteminden ilham almış.Bu ürünleri sadece kayakda değil sehir hayatında da rahatça kullanabilirsiniz.

 Görselde içte gördüğünüz gümüş noktalar vücut ısısını koruyarak ve geri yansıtarak sıcak kalmanızı sağlıyor.

Omni Wild Block teknolojisi de rüzgarı kestiği için bizi sıcacık tutuyor.Yoğun rüzgarlı havalarda bile etkili.


Şimdi sıra bu ürünleri -5 derecede test etmeye geldi.Sıcak havadan Icebar'a girince insan biraz afallıyor tabii;)Ama verilen mont ve eldivenlerle ne ellerim ne de vücudum üşüdü.Herhangi bir koruması olmayan bacaklarım ve burnum ise -5 dereceden nasibini aldı.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...