12 Kasım 2012 Pazartesi

İnci Sonbahar/Kış 2012/13 Lansmanı

Bu yıl İnci'nin ana teması "kusursuz birleşim" olmuş.Koleksiyonda vintage etkisinden,doğadan, mevsimlerden,etnik etkilerden ve altın cazibesinden ilham alınmış.


Koleksiyonda siyah,kahverengi,gri ve taba renklerinin yanında kırmızı,kiremit,gülkurusu,bordo,petrol yeşili gibi renkler de mevcut.
 Topuklu ayakkabıların yanı sıra maskülen tarz sevenler ve düz tabanlı ayakkabılardan hoşlananlar için de seçenekler mevcut.

Benim favorim olan büyük çantaların yanında,özellikle yılbaşında hangi çantayı kullanacağına karar veremeyenler için birbirinden şık clutchlar ve o gün bir çok kişi tarafından beğenilen kahverengi vintage çanta gibi birbirinden farklı bir çok seçenek var.

4 yorum:

  1. great collection! and you look very nice!

    YanıtlaSil
  2. lansmana gelemedim ama geçtiğimiz ay o ilk karedeki ayakkabıyı görüp çook beğenmiştim! 41 numarası yokmuş ama :( inci'nin çok güzel modelleri var aslında ama bazı modeller de yabancı markalardan çok esinlenilmiş oluyor..

    YanıtlaSil
  3. inci dokturmus desene süperrrrrrrrr

    YanıtlaSil
  4. Bu lansmanda en çok Oxford ayakkabıları beğendim, platformu snake print pumplar da çok güzelmiş Didem’cim :)Pembe siyah bluzun ve pembiş rujun ayrıca çok yakışmış canım ;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...