21 Eylül 2012 Cuma

Eylül Ayı Burç Yorumları

Astroloji var oluşundan bu yana sürekli ilgi konusu olmaya devam etmektedir. Gezegenlerin hareketleri ile oluşabilecek birçok durumu tahmin ederek, mantıksal çerçevede açıklanırken, günlük burçlar, aylık ve senelik burç yorumlarını okumaktan kendimizi alamayız. Burçlar, kişinin belli bir sürede doğduğu zaman aralığında oluşur ve kişilerin doğum saatine göre de yükselen burçlar oluşur. Gezegenlerin sizi bu ay ne kadar etkilediğini biliyor musunuz? Dilek dileyerek kapadığınız fal, bakalım bu ay tutacak mı?

Koç burcu, bu ay para konusunda hırslı ve hızlı etkilere maruz kalacak. Hedeflediğiniz miktarlara ulaşmanız mümkün olacakken başvuracağınız işlerden olumlu sonuçlar almanız olası. Bu ay ile birlikte önünüzdeki 1,5 yıl boyunca gündeminizde 2 ana konu olacak: para ve sağlık. 


Boğa burcu, bu ay yaşadığınız ilişkilere daha fazla önem vermelisiniz. Hayatınıza yeni insanlar girmesi olası. Bu durum karşısında ya kendinizi daha fazla koruma altına alacaksınız ya da tamamen kontrolü elinizden bırakacaksınız. Dikkat etmeniz gereken önemli bir husus ise, hayatınıza giren insanlara dikkat etmeniz. İyice anlamaya ve tanımaya çalışmalısınız 

İkizler burcu, 2 senedir yaşanan büyük tıkanıklı artık ciddi ciddi çözümlere doğru ulaşmakta. Uzun zamandır amaçladığınız ve verim almaya çalıştığınız birçok işiniz beklediğinizden çok daha güzel size geri dönecek. Artık yenilenme ve mutlu olma zamanı. İş konusunda yeni atılımlar sizleri hızlı bir şekilde bekliyor. Uzun zamandır ilişki konusunda da fazlasıyla tıkanıklık yaşıyorsunuz. Bu dönemde tanışacağınız kişiler sizi çok mutlu edecek

 Yengeç burcu, önemli bir dönemde olduğunuzu unutmayın. Özellikle aile veya eviniz ile alakalı ciddi kararlar sizleri bekliyor. Ekonomik açıdan ailesel kaynaklardan sizleri sevindirici haberler alabilirsiniz.

Aslan burcu, bu ay ile birlikte iş değişiklikleri ya da bir takım fırsatlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu ay sizleri küçük ama dinlendirici seyahatler de beklemekte. Bu ay ile yapacağınız ve atılımda bulunağınız birçok konuda beğeni ve tebrikler sizleri bekliyor.

Başak burçları, hayatınız ile alakalı güzel ve mutluluk verici bir takım gelişmeler ile ayın ilk evresinde karşı karşıya kalacaksınız, fakat bu konuda kararınızı biraz zamana yaymanız gerekmektedir. Bu zaman da ayın ikinci evresinde olması sizin için daha faydalı olacaktır.

Terazi burçları, bu ay karar verme ayınız olacak. Süregelen hayatınızı disiplinli bir şekilde devam mı ettireceksiniz yoksa yeni kararlarınız ile yeni bir şeyler mi yaşayacaksınız? Kararlarınızı vermeden önce mutlaka isteklerinizden emin olmalısınız ve temelleri olan şeylerin üzerine gitmelisiniz.

Akrep burcu, bu ay çok fazla belirgin bir süreciniz yok. Ailenizde güzel gelişmeler, iş yaşamanız normal seyrinde, ilişkilerde ise aşırılardan uzaksınız. Eğitim amaçlı uzaklara gitme isteğiniz varsa yavaştan hazırlansanız iyi olur.

Yay burcu, bu ay başarılarını artık kanıtlama zamanınız. Yoğun, heyecanlı ve aktif olacağınız bu ay çalışmaktan sıkılmayın. İstediğiniz her başarıyı elde ettiğinizi göreceksiniz.

Oğlak burcu, bu ay sizi yoğun görüşmeler bekliyor. İşiniz ile alakalı yapacağınız görüşmelerden mutlu sonuçlar alma olasılığınız çok yüksek. Bazı konularda inatçı olmanız size güzel şeyler kazandırırken bu ay bu tutumunuzdan biraz uzak kalmalısınız.

Kova burcu, bu ay iş konusunda veya ailesel konularda kavga edeceğiniz ortamlardan uzak durmanız gerekir. Bu ay biraz gergin olaylar sizleri bekleyebilir. Birileri ile yapacağınız kavgalardan önce mutlaka sakinliğinizi koruyun ve kendinize odaklanarak bu durumlardan hasar almadan sıyrılın.

Balık burcu, bu ay duygularınız alçalan ve yükselen bir seyirde devam edecek. Kimi zaman fazla duygusal olurken kimi zaman sinirlerinizi kontrol edemeyecek hale gelebilirsiniz. Bu ay duygularınız ön planda kararlar vermek yerine sakinleşip mantıklı kararlar almaya özen göstermelisiniz.

2 yorum:

  1. terazi burcuyum ve inanılmaz kararsız bi insanım. ve benim falımda 5 kelimeden 4ü karar :p

    YanıtlaSil
  2. Allahım resmen cana geldiim , akrep için ne güzel şeyler demiş öyle :)) heeerrrr ay isterim ben bu posttan :*

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...